СУМівський сплав 2020

З 26 по 29 липня 2020 року Харківська крайова організація Спілки Української Молоді провела мандрівку на катамаранах Сіверським Дінцем під назвою “Сумівський сплав-2020”.
Подорож входила до переліку планових заходів СУМу, спрямованих на виховання у харківської молоді фізичної вправності, командної дисципліни, цілеспрямованості і вміння долати труднощі.
Маршрут мандрівки пролягав живописними місцями Сіверського Дінця, з казковими краєвидами, історичними ландшафтами, рясною фауною і флорою.
Крім щогодинних змагань з гуртового веслування у мандрівників була можливість відпочити, покупатися і насолодитися чудовою природою. Протягом сплаву було проведено кілька гутірок, заняття з невідкладної домедичної допомоги при кровотечах, а також ігри і співи біля нічної ватри. Проте найбільше захоплення викликала вечірня теренова гра, яка дозволила перевірити навички команди в орієнтування на місцевості, а також кмітливість, стійкість і товариську взаємодопомогу сумівців.
Завершилася мандрівка смачнющими шашликами і солодощами.
Програма “Сумівського сплаву-2020” була виконана в повному обсязі і всі учасники мандрівки стомлені, але задоволені й переповнені новими враженнями повернулися додому.
Команда Харківського СУМу висловлює щиру подяку другові Олегу Поліщуку за організацію мандрівки, а також друзям Олександрові Церенюку і Олександру Шевченку за допомогу у проведенні заходу.
Готуємося до виховних сумівських мадрівок вже у вересні цього року!
Гартуйсь!
Павло Клененко, Харків